Chuyển tới nội dung
Home » BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik) | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia

BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik) | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik) bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik) terakhir diperbarui.

[button color=”primary” size=”small” link=”http://” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]MENONTON SEKARANG[/button]

BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik) và các hình ảnh liên quan đến lirik lagu bojoku nakal này.

BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik)

BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik)

BOJOKU NAKAL

Bojoku nakal saiki
Marakke aku darah tinggi
Bojoku nakal saiki
Senenge gawe loro ati

Tresno neng ati iki ra iso tak apusi
Marang si siti seng koyo bidadari
Nek ngerti mlakune koyo pragawati
Ngasi saben bengi aku ngimpekne siti
Ngilangne tresnoku malah kelingan awakmu
Pancen atiku wes tresno marang sliramu
Saben ketemu atiku rasane deg-degkan
Arep mangan wae aku mesti kelingan
Tak piker-piker malah koyo wong kenter
Kui pancen kelakuane mesti ra bener
Tetep aku tresno marang sliramu
Sak bendino pengen ketemu karo awakmu
Pancen-pancen akeh seng pengen dadi pacare
Nangen aku ra mundor ngentokne cintane
Seng tak pengeni koe nrimo cintaku
Tak tunggu jawabanmu nganti nrimo aku

Ngrasakke bojo ku saiki
Seng ora tau ngerteni
Bola-bali gawe emosi
Saben bengi ora ngancani

Sidane siti yo gelem dadi pacarku
Uwes seminggu siti pacaran karo aku
Atiku keroso koyok enek seng bedo
Jebol bocae selingkuh karo paijo
Adoh biong atiku keloro-loro
Miker pacarku malah dadi koyo ngono
Ndasku rasane mumet ngasi koyo di pentong
Klakuane pacarku kok koyo wong gemblong
Bola-bali mlaku karo lanangan liyo
Tak gawe meneng kok siti malah soyo dodro
Lak reti klakuanmu aku rasido tresne
Tak kei ati eh malah ngerogoh rempelo
Adoh gusti kepiye aku iki
Opo seng tok pengen mesti tak turuti
Mergo koe kui paleng tak tresnoni
Nangeng opo balesane karo aku iki

Ngrasakke bojo ku saiki
Seng ora tau ngerteni
Bola-bali gawe emosi
Saben bengi ora ngancani

Rasane bingong karo tingkah lakumu
Take tong seminggu awakmu ranemoni aku
Siti seng tak ngerteni klakuane ra ngeneki
Bocae nak dikandani ora gelem matuhi
Jebol saiki wonge malah blenjangi
Atiku seng bok apusi oraiso tak ilangi
Klakuanmu bedo pas due lanangan liyo
Atiku iklas koe pacaran karo paijo
Wes tak pupos tresnaku marang sliramu
Dudu niatku ngingkari kabeh janjiku
Iki yo seko klakuane awakmu
Mlaku karo awakmu aku tambah kuru
Jujor atiku rasane ora gelem kelangan
Nak tak terosne malah dadi soyo edan
Iki kabeh wes dadi gares kehidupane
Dianggep wae siti yo dudu jodone

Bojoku nakal saiki
Marakke aku darah tinggi
Bojoku nakal saiki
Senenge gawe loro ati
Ngrasakke bojo ku saiki
Seng ora tau ngerteni
Bola-bali gawe emosi
Saben bengi ora ngancani

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: Liriklagu.asia/chord.

Bagaimana BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik) dicari.

#BOJOKU #NAKAL #HIP #HOP #REMIX #Video #Lirik.

BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik).

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. https://liriklagu.asia berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

29 bình luận trong “BOJOKU NAKAL HIP HOP REMIX (Video Lirik) | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia”

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.