Chuyển tới nội dung
Home » CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL dari penulis.

[button color=”primary” size=”small” link=”http://” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]MENONTON SEKARANG[/button]

CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL và các hình ảnh liên quan đến cidro 2 lirik này.

CIDRO 2  ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL

CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL

Official Music Video from Wandra feat Esa Risty ‘Cidro 2’
Subscribe to ONE NADA Record official channel: 

Stream available on :

Subtitle On.
Composed by. Didi Reog
Lirik :
Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Find us online
Instagram :
Facebook :

Music Arranger : Wandra Restus1yan S.M
Mixing & Mastering : Wandra Restus1yan S.M
Studio Recording. ONE NADA

MUSIC ONE
(CP. 082340110304)
Musisi.
Keyboard : Mufly key
Kendang Dut : Alvaro
Kendang Jaipong : Ader
Bass : imam baen
Akustik 1 : Momon
Akustik 2 : Rahmad
Drum : Samsul

Thanks :
Allah SWT
ONENADA TEAM
Benteng Buah Naga (DRAGON cafe & resto)
5 WAKTU
H. Herman
H. Arif
H. David 3day

Video Production : Wong3productioN
Cam 1. (Left) Reztu Firmansyah
Cam 2. (Center) Gilang
Cam 3. (Right) Yoga
Editing Video and Color Grading. @reztugrapher

ONE NADA Record Official
©2021 ONE NADA Musik Nusantara
©2021 Onenada Musik Nusantara

#CIDRO2 #EsaRisty #Wandra

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: Lihat lebih banyak lagu di sini.

Bagaimana CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL dicari.

#CIDRO #ESA #RISTY #feat #WANDRA #Music #OFFICIAL.

CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL.

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. We berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

26 bình luận trong “CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia”

  1. TRANSLATE / TERJEMAHAN LIRIK :

    QUOTE : OJO DADI MATAHARI KANGGO WONG SING TANGINE KAWANEN
    (~jangan menjadi matahari buat orang yang bangun kesiangan~)

    DURUNG NGANTI GARING
    belum lagi kering
    CATU SING NING ATIKU
    luka yang ada di hatiku
    TEGO-TEGONE SLIRAMU
    tega-teganya dirimu
    NAMBAHI LORO BATINKU
    menambah luka di hatiku

    AKU ORA PERCOYO
    serasa aku tak percaya
    NANGING KABEH IKI NYOTO
    tapi semua ini nyata
    CETHO NING NGAREPE MOTO
    jelas di depan mataku
    YEN SLIRAMU KUWI CIDRO
    jika engkau telah mendua

    BRIDGE :
    PANAS-PANASE SRENGENGE KUWI
    sepanas-panasnya matahari
    SING NGULITI AWAK IKI
    yang membakar kulit ini
    NANGING SEH PANAS RASANING ATI
    tapi lebih panas rasa di hati
    NYAWANG KEDADEAN IKI
    menyaksikan semua kejadian ini

    REFF :
    LUNGO AWAKKU SING KUDU LUNGO
    pergi, aku yang harus pergi
    TIMBANG BATINKU KELORO-LORO
    daripada batinku yang tersiksa
    RA BAKAL AWAKKU IKI
    takkan pernah lagi diriku ini
    BALI NEMONI SLIRAMU
    kembali menemui dirimu

    LILO AWAKKU IKI WES LILO
    ikhlas, aku sudah ikhlas
    SENAJAN LORO NING NJERO DADA
    meski terasa sakit di dalam dada
    YEN PANCENE WES NASIBKU
    mungkin memang sudah nasibku
    KUDU PISAHAN KARO AWAKMU
    harus berpisah denganmu
    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

    LIKE JIKA SUKA….

  2. Sanadyan Wonten Rama Rama Tiyang Han Nanging Basa Ingkang Diangge Basa Jawi

    Abad Salikuran Dugi Pungkasan Ampun Wirang Nembang Tepak Kendang Jaipongan Lan Gendingan Seniki Sampun Wancinipun Sadaya Jawi Kilen Madya Lan Bang Bang Wetan Sami Sami Nggenggem Astha Lan Mlampah Teng Ngajeng Sareng Sami Sak Dayak Kedah Budhi Pakerti Jawi,Sampurasun Saking Jawi Kilenan.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.