Chord

ESA RISTY – OJO NGECE KARO WONG ORA NDUE | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari ESA RISTY – OJO NGECE KARO WONG ORA NDUE bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

ESA RISTY – OJO NGECE KARO WONG ORA NDUE terakhir diperbarui.

MENONTON SEKARANG

ESA RISTY – OJO NGECE KARO WONG ORA NDUE và các hình ảnh liên quan đến lirik lagu ojo ngece karo wong ora duwe này.

ESA RISTY - OJO NGECE KARO WONG ORA NDUE
ESA RISTY – OJO NGECE KARO WONG ORA NDUE

—————————————————————

Artis : Esa Risty
Title : Ojo Ngece Karo Wong Ora ndue
Cipt : Eko Ompong
Video : Wayedoublerway
Orkes : Maha Laju Musik (B.O N Friends)
Pimpro : Bayu_g2b
Produksi : Opera Swara Genta

OJO NGECE KARO WONG ORA NDUE

ojo ngece karo wong ora duwe
raja brana yen mati ora digowo
bebasan urip mung mampir ngombe
ngono kuwi jare pini sepuh kae

ojo ngece karo wong ora duwe
raja brana yen mati ora digowo
bebasan urip mung mampir ngombe
ngono kui jare pini sepuh kae

nek numpak sepur asepe metu dhuwur
tiwas ajur mumur yen awak ora diatur
nek numpak montor asepe metu ngisor
urip ning alam donyo kudu sugih andhap asor
nek numpak becak asepe metu telak
ojo guyu ngakak yen urip lagi kepenak
nek numpak andhong asepe metu bokong
ojo plenggang plenggong mengko mundhak koyo grandong

dadi wong ojo rumongso biso
nanging uwong seng biso rumongao
wong seng becik simpena kebecikane
ngono kuwi jarene simbahku dewe
nek rujak nanas pantes diwadahi gelas
tiwas adem panas sing digagas ora waras
nek rujak dhondong pantes diwadahi lodhong
ojo plenggang plenggong mengko mundhak kaya grandhong

nek rujak mayit lalapane rumah sakit bingung golek duwet ngurusi barang kejepit
(2x)

rap:
dadio wong seng becik
ojo do sirik opo2 marai mangkel
mengko malah kowe dadi nggrundel
tiwas ngalah malah do ngeyel
mulane kowe manuto wong tuo ojo pisan2 kowe neko2 jaman sak iki sitik2 methu ragat
uripe ora tentrem malah kowe dadi njepat
mulakno2 rasah do ngeyel wong tuo le ngandani angel bola bali bola bali kowe nglarani ati wong tuamu dadi loro ati ngalor ngidul ngulon ngetan aku wes kenthir ra iso mikir kiwo2 kluwer2

nek rujak mayit lalapane rumah sakit bingung golek duwet ngurusi barangg kejepit4x

—————————————————————

FOLLOW OUR SOCIAL MEDIA!

Facebook :

Twitter :

Instagram :

Esa Risty instagram :

—————————————————————

Copyright © 2020 | Opera Swara Genta | All rights reserved.

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: Lihat lebih banyak lagu di sini.

Bagaimana ESA RISTY – OJO NGECE KARO WONG ORA NDUE dicari.

#ESA #RISTY #OJO #NGECE #KARO #WONG #ORA #NDUE.

ESA RISTY – OJO NGECE KARO WONG ORA NDUE.

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. https://liriklagu.asia berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

Unjani Laksita

Halo, nama saya Unjani Laksita. Saya seorang pencinta musik, jadi saya membuat website ini untuk memberikan informasi tentang musik kepada semua orang. Informasi musik meliputi: lirik, akord lagu, dan banyak trek baru terbaik. Kami berharap informasi musik yang saya berikan berharga untuk Anda. Terima kasih banyak

Related Articles

30 Comments

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Back to top button