Chord

HAPPY ASMARA – L D R | Layang Dungo Restu | (Official Musik Video) | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari HAPPY ASMARA – L D R | Layang Dungo Restu | (Official Musik Video) bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

HAPPY ASMARA – L D R | Layang Dungo Restu | (Official Musik Video) paling akurat.

MENONTON SEKARANG

HAPPY ASMARA – L D R | Layang Dungo Restu | (Official Musik Video) và các hình ảnh liên quan đến lirik ldr happy asmara này.

HAPPY ASMARA - L D R | Layang Dungo Restu | (Official Musik Video)
HAPPY ASMARA – L D R | Layang Dungo Restu | (Official Musik Video)

HAPPY ASMARA – L D R | Layang Dungo Restu | (Official Music Video)

Executive Producer : Fortuna Enterprise

MUSIC PRODUCTION
Songwriter: Justin Lie
Vocal: Happy Asmara

MUSIC VIDEO PRODUCTION
Producer: Fortuna Enterprise
Video: Fortuna Pictures
Music by : Music Interactive
Location : Luv Kitchen Lounge Kediri

Lyric

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

=============================================================================
Music Video Playlist From Our Artists:
Happy Asmara |
Safira Inema |
Jihan Audy |
Dewa Kipli |
Dewi Ayunda |
Yuni Vebra |
Rosynta Dewi |
Ajeng Kartika |
Nadia Aprilia |
Arnilla Putri |
Mala Agatha |
Fira Azzahra |
Dike Sabrina |

Playlist Fortuna Enterprise Music |

Available download & streaming on :
Spotify ♪ :
Joox ♪ :
Langit Musik ♪ :
Youtube Music ♪ :
=============================================================================
Subscribe :
Follow us :
Facebook : Fortuna Interprise
Instagram : @Fortuna_Enterprise

FORTUNA ENTERPRISE’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN

#FE #LDR #happyasmara

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: Lihat lebih banyak lagu di sini.

Bagaimana HAPPY ASMARA – L D R | Layang Dungo Restu | (Official Musik Video) dicari.

#HAPPY #ASMARA #Layang #Dungo #Restu #Official #Musik #Video.

HAPPY ASMARA – L D R | Layang Dungo Restu | (Official Musik Video).

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. Liriklagu berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

Unjani Laksita

Halo, nama saya Unjani Laksita. Saya seorang pencinta musik, jadi saya membuat website ini untuk memberikan informasi tentang musik kepada semua orang. Informasi musik meliputi: lirik, akord lagu, dan banyak trek baru terbaik. Kami berharap informasi musik yang saya berikan berharga untuk Anda. Terima kasih banyak

Related Articles

47 Comments

  1. Sebuah masterpiece datang dari cewek cantik usia 14 tahun yang sekarang berusia 15 tahun. Lirik berbobot dan punya value, notasi berkelas. ditambah skrg duet sama Judika makin2 kaga ada obat. Bukan maen broo duetnya bengek sambil duduk lg wkakaka, semoga ada duet lainnya Anneth X Judika di panggung besar . Anneth sangat layak dpt panggung besar bareng penyanyi2 senior seperti bang Judika. Dan buat Bunda Maia, ah ternyata bun may adalah gua . "Ah bagusan anneth" wkaka tiap gua denger penyanyi yg bwain lagu yg sama dg anneth wkwk. Emg candu anneth gada obat !

  2. Kak Happy 😍 salam manis rindu dari Palembang,,, asli nih lagu liriknya pernah ngalamin,, tapi dulu 😄😄😄
    sukakkkk pakek banget banget banget sama lagu² nya ✌️sehat terus kak Happy 💗 semangat terus dalam berkarya .. .

  3. Mantep tenan lagu ne rek,sepurane telat 8 wulan lurr, gantine sepuro ku iki tak gawekke lirik lagune nganggo aksara jawa

    ꧁ꦭꦪꦁ ꦢꦸꦔꦺꦴ ꦫꦼꦱ꧀ꦠꦸ꧂

    ꦠꦏ꧀ꦠꦸꦭꦶꦱ꧀ꦭꦪꦁꦏꦔꦼꦤ꧀ꦆꦏꦶꦢꦶꦔ꧀ꦒꦺꦴꦏꦺꦴꦮꦺ꧈

    ꦱꦺꦴꦪꦺꦴꦔꦩ꧀ꦥꦼꦠ꧀ꦒꦼꦢꦺꦫꦺꦴꦱꦺꦴꦏꦠꦽꦺꦱ꧀ꦤꦤ꧀ꦏꦸ꧈

    ꦱ꧀ꦤꦢ꧀ꦪꦤ꧀ꦄꦢꦺꦴꦲ꧀ꦥꦔ꧀ꦒꦺꦴꦤ꧀ꦩꦸꦫꦧꦏꦭ꧀ꦠꦏ꧀ꦭꦭꦺꦏ꧀ꦏꦺ꧈

    ꦠꦸꦔ꧀ꦒꦸꦭꦲ꧀ꦏꦸꦢꦤ꧀ꦗꦒꦲꦠꦶꦩꦸꦄꦹꦤ꧀ꦠꦸꦏ꧀ꦏꦸ꧈

    ꦢꦺꦴꦔꦏ꧀ꦤꦺꦴꦄꦏꦸꦔꦔ꧀ꦒꦺꦴꦫꦼꦱ꧀ꦠꦸꦩꦸ꧈

    ꦱꦧꦫ꧀ꦔꦼꦤ꧀ꦠꦺꦤꦶꦠꦼꦏꦤ꧀ꦧꦭꦶꦏꦸ꧈

    ꦠꦏ꧀ꦗꦺꦴꦒꦺꦴꦫꦺꦴꦱꦺꦴꦏꦔ꧀ꦒꦺꦴꦄꦮꦏ꧀ꦩꦸ꧈

    ꦱꦼꦩꦺꦴꦒꦢꦶꦫꦶꦩꦸꦗꦸꦒꦧꦼꦒꦶꦠꦸ꧈

    ꦫꦺꦴꦱꦺꦴꦱꦪꦁꦆꦏꦶꦫꦧꦶꦱꦺꦴꦭꦭꦶ꧈

    ꦔꦤ꧀ꦠꦶꦩ꧀ꦧꦺꦱꦺꦴꦏ꧀ꦠꦼꦏꦤꦶꦁꦩꦠꦶ꧈

    ꦗꦤ꧀ꦗꦶꦠꦸꦭꦸꦱ꧀ꦫꦩꦸꦁꦎꦤꦺꦴꦆꦁꦭꦛꦶ꧈

    ꦩꦤ꧀ꦠꦼꦥ꧀ꦫꦺꦴꦱꦺꦴꦭꦤ꧀ꦗꦶꦮꦺꦴꦫꦺꦴꦒꦺꦴꦆꦏꦶ꧈

    ꦠꦏ꧀ꦠꦶꦠꦶꦥ꧀ꦏꦺꦭꦪꦁꦏꦔꦼꦤ꧀ꦏꦸꦆꦏꦶ꧈

    ꦩꦸꦒꦺꦴꦧꦶꦱꦺꦴꦤꦩ꧀ꦧꦲꦶꦄꦠꦶ꧈

    ꦥꦚꦸꦮꦸꦤ꧀ꦏꦸꦱꦶꦗꦶꦏꦔ꧀ꦒꦺꦴꦄꦮꦏ꧀ꦩꦸ꧈

    ꦤ꧀ꦗꦺꦴꦒꦺꦴꦫꦺꦴꦱꦺꦴꦭꦤ꧀ꦏꦠꦽꦱ꧀ꦤꦤ꧀ꦏꦸ꧉

    Send love from pasuruan east java yo lurd🥰.

  4. Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
    Soyo ngampet gede roso katresnanku
    Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
    Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

    Donga'no aku nganggo restumu
    Sabar ngenteni tekan baliku
    Tak jogo roso kanggo awakmu
    Semoga dirimu juga begitu

    Roso sayang iki ra biso lali
    Nganti mbesok tekaning mati
    Janji tulus ra mung ono ing lathi
    Mantep roso lan jiwo rogo iki

    Tak titipke layang kangenku iki
    Mugo biso nambahi ati
    Panyuwunku siji kanggo awakmu
    Njogo roso lan katresnanku

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Back to top button