Chuyển tới nội dung
Home » KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia

KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) paling akurat.

[button color=”primary” size=”small” link=”http://” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]MENONTON SEKARANG[/button]

KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) và các hình ảnh liên quan đến lirik lagu kanggo kowe jo klitik này.

KANGGO KOWE - JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
———————————
JUDUL LAGU ORIGINAL KANGGO KOWE Cipt JO KLITIK
LINK LAGU ORIGINAL
Jangan lupa untuk menonton dan mendegarkan versi originalnya njih

Dengerin juga
Single Original Perdana Siho “NELONGSO”
Link nya :

Single Original Kedua Siho “TRESNO SEJATIKU”
Link nya :

Halo dulur dulur sedoyo, pun tepangaken nami kulo Siho.
Hoby kulo seneng gitaran lan nyanyi.
Matur nuwun sudah mampir di channelku, request dino iki KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
tonton sampai habis, jangan lupa subscribe & nyalain loncengnya ya, karena itu geratis! ingat geratis!
———————————
Lirik
KANGGO KOWE

Opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe urip sak bendinone
Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo ora ono priyo liyo

Aku nang kene, kowe sing ono nang kono
Aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

Reff
Kowe lan aku wes sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sawiji sing nang njero ati
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani
———————————

Cover lagu KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
adalah request dari temen – temen yang aku aransemen ulang dengan format live acoustic.
Subscribe, Like, Comment dan Share yaaa
Biar Siho Live Acoustic makin rajin cover lagu lagu yg kalian suka 🙂

Ojo lali follow IG Siho Live Acoustic

dan AryaMusikProduction

Team Produksi :
Arya Yudistira
Zispandio Ismail
Hesturoks

For Bussines :
08562551006

Ngelingake malih
Subscribe, Like, Comment dan Share yaaa
supoyo mas Siho soyo sregep cover lagu – lagu sik penjenengan remen 🙂
Matur nuwun sampun mirsani.

#Siholiveacoustic #Kanggokowe#cover

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: https://liriklagu.asia/chord/.

Bagaimana KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) dicari.

#KANGGO #KOWE #KLITIK #SIHO #LIVE #ACOUSTIC #COVER.

KANGGO KOWE – JO KLITIK || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER).

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. We berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.