Chuyển tới nội dung
Home » L.D.R Layang Dungo Restu – Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ] | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

L.D.R Layang Dungo Restu – Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ] | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari L.D.R Layang Dungo Restu – Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ] bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

L.D.R Layang Dungo Restu – Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ] dari penulis.

[button color=”primary” size=”small” link=”http://” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]MENONTON SEKARANG[/button]

L.D.R Layang Dungo Restu – Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ] và các hình ảnh liên quan đến layang donga restu lirik này.

L.D.R Layang Dungo Restu - Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ]

L.D.R Layang Dungo Restu – Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ]

Title : L.D.R Layang Dungo Restu
Vocal : Justin liee :
Variz jtv :
Songwriter : Justin liee
Music Arranger : Muh Imitasi
Video Grafer : Crew Just TV Official
Drone : Faiz P
Produser : Variz
Album : Nitip Katresnan
Publisher : Loro Ati Official
Label : Just TV Entertainment
Editor : Just TV Entertainment

Lirik Lagu L.D.R Layang Dungo Restu

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku..

Single Lagu Original Loro Ati Official :

– Aku Milih Mundur :
– Lunturing Atiku :
– Kebumen Ninggal Janji :
– Salam Tresno :
– Nerimo Lan Legowo :
– Mantepke Atimu :
– Ati Nisun :
– Aku Milih Mundur :

Website Resmi Kami : www.justtventertainment.com
Facebook :
Toko Resmi :
Instagram : @justin.liee & @loroati.official
Info Busnis/Kerjasama : 081227655146 ( admin )
Email : [email protected]
#loroatiofficial #LayangDungoRestu

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: Liriklagu.asia/chord.

Bagaimana L.D.R Layang Dungo Restu – Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ] dicari.

#LDR #Layang #Dungo #Restu #Loro #Ati #Official #Official #Music #Video.

L.D.R Layang Dungo Restu – Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ].

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. Liriklagu berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

25 bình luận trong “L.D.R Layang Dungo Restu – Loro Ati Official | Official Music Video [ M/V ] | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia”

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.