Chord

Malique – Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Music Video] | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari Malique – Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Music Video] bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

Malique – Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Music Video] paling akurat.

MENONTON SEKARANG

Malique – Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Music Video] và các hình ảnh liên quan đến lirik lagu teman pengganti này.

Malique - Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Music Video]
Malique – Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Music Video]

Cara-cara Muat Turun “PEJAMKAN MATA-MALIQUE FEAT. DAYANG NURFAIZAH”
Maxis Caller Ringtones : Dial *131*555964# dan tekan call/send
Celcom Call Me Tones : Dial *323*277341# dan tekan call/send
DiGi Caller Tunes : Dial *233*1806824# dan tekan call/send

Artis : Malique ft Dayang Nurfaizah
Tajuk : Pejamkan Mata
Lagu : Malique, Tripdisz, Dedeq & Kelana
Lirik : Malique

Album & merchandise purchase :

Spotify :
iTunes :

Warner Music Malaysia:
Twitter:
Facebook:
Instagram:

Single terbaru “Pejamkan Mata” boleh didapati di semua digital platform; iTunes, Spotify, KKBox, Yonder, Joox dan Apple Music.

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: Lihat selengkapnya di sini.

Bagaimana Malique – Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Music Video] dicari.

#Malique #Pejamkan #Mata #feat #Dayang #Nurfaizah #Official #Music #Video.

Malique – Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Music Video].

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. We berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

Unjani Laksita

Halo, nama saya Unjani Laksita. Saya seorang pencinta musik, jadi saya membuat website ini untuk memberikan informasi tentang musik kepada semua orang. Informasi musik meliputi: lirik, akord lagu, dan banyak trek baru terbaik. Kami berharap informasi musik yang saya berikan berharga untuk Anda. Terima kasih banyak

Related Articles

43 Comments

  1. dia boleh buat orang rindu walau takpernah bersapa…
    dia buat orang respect sebenar benar respect dari karya dia…
    dia buat orang termenung berfikir dari bait bait lagu dan suara dia …
    dia buat orang " rasa " benda dia …
    aku rasa semua orang pun setuju kalau aku cakap dia bukan orang kebanyakan …
    he is rare gem..

    dialah malique .

    hats off. salute 🙏🏻

  2. Saya request utk version baru.. mohon Dayang nyanyikan semula "Pejamkan Mata" jadi "Lockdownkan Diri". Rangkap yang selainnya dah sangat kena dengan keadaan PKP ini, mungkin tak perlu diubah. Tapi kalau tukarkan "Pejamkan Mata" jadi "Lockdownkan Diri", boleh jadi lagu official utk lockdown MCO3.0 ni

  3. Ntah nape arini aku gi cr pasal malique n aku dgr lagu ni. Aku pon xtau…tapi melalui apa yg aku dgr dan apa yang aku tgk dlm mv ni aku relate ngan apa yg aku alami sekarang…aku paham maksudnya … Cuma aku nak hurai atau luahkan kat sini pon aku x mampu…cuma aku harap aku terus kuat atau bila mmg sudah sampai masanya buat aku… Aku nak pesan, kita hidup jangan aniaya org lain sbb org lain pon ada jalan cerita hidupnya sendiri….dan mungkin dia tgh bertarung untuk hidup….

  4. Patutnya lagu macam ni dapat banyak like and support dari orang kita. Tak macam lagu "budak girl" pakai cable, nyanyi takdela sedap mane tapi still ramai orang backup. Ape nk jadi community music skarang yg pandang rupa n populariti dari kualiti. Sekian

  5. Mumble rap with heavy bass and instruments mmg lah trend skrg.. but listening back to old school lyrical with the music that really fits the song and not always same ryhme and rap style like mumble is mind blowing man.. gives a feeling that made ur furr's stand…!!!

  6. setiap zaman Ada sasaran pasaran dan peminatnya..pasaran awal more to muzik..pasaran hujung (time peminat2 dh tua nanti) peminat2 dengar semula untuk kenang memory muda..tapi diselit mesej dakwah yg mmg diperlukan Oleh semua yang semakin dihujung usia.. sebab Tu lagu2 yg ada nilai mesej akn terus hidup memghibur dan memesan untuk kembali…jauh pndgn mereka2 yg seperti Mr general ni..salute..moga boleh jadi asbab mereka ke syurga nanti..in sya Allah

  7. Kepada mereka yg ckp lgu skrg xde roh xde feel, lirik xpadu.. Anda silap.. Cume zmn dulu lirik2 lgu padu trletak bnyk Kat Lagu ROCK.. Zmn berubah Ke Arah Muzik Hip Hop Di Mainstream.. Klw Rock Di Underground msih ade lirik2 mcmni mcm band S. O. G

  8. bila dgr lagu nie buat aku trasa bangga dengan lagu yg malique cipta nie wlupun mr general nie tak kenal aku….,sblum covid melanda,aku nie keja sbgai jurujual kdi pkaian kt langkawi….time borink xda custmer,aku pun lyn lgu dr youtube…ttba msa time aku lyn lagu nie,…ttba ada mat salleh lki bni lalu dpn kdi aku.dya ble patah blik,tnya tjuk lgu nie…aku tnjuk la kt phone,dya pun taip….wlupun dya tak pham…dya pun lyn….jrg2 mat slleh nie nk lyn lagu kita

  9. Org kampung i ni hutang dorang i kena bayar 16 juta ringgit dah. Dari dulu i sorang yg kena mcm ni. Sensara i orang kampung ni buat kat i sorang. 16 tahun i kena bayar kan. Family i takde hutang dgn sapa2. Kenapa orang kampung ni asik susah kan hidup i sorang je ye.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button