Chord

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk | ianyola Live Cover | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk | ianyola Live Cover bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk | ianyola Live Cover dari penulis.

MENONTON SEKARANG

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk | ianyola Live Cover và các hình ảnh liên quan đến lirik lagu ngawi nagih janji này.

Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk | ianyola Live Cover
Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk | ianyola Live Cover

Link lagu&penyanyi asli
– Cipt : Denny Caknan X Ndarboy Genk
– Artis : Denny Caknan X Ndarboy Genk

Lirik Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk | ianyola Live Cover

Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu …
Hu uu uu …

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo

Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki

Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

..

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae

Thanks ya udah nonton video kita, bantu SUBSCRIBE biar channel ini terus berkembang!

Btw, kasih kritik dan saran dong dikolom komentar, atau mau request juga komen aja.

Follow akun Instagram kami : @ianyola_official

#ianyola #NgawiNagihJanji

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: https://liriklagu.asia/chord/.

Bagaimana Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk | ianyola Live Cover dicari.

#Ngawi #Nagih #Janji #Denny #Caknan #Ndarboy #Genk #ianyola #Live #Cover.

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk | ianyola Live Cover.

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. Liriklagu.asia berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

Unjani Laksita

Halo, nama saya Unjani Laksita. Saya seorang pencinta musik, jadi saya membuat website ini untuk memberikan informasi tentang musik kepada semua orang. Informasi musik meliputi: lirik, akord lagu, dan banyak trek baru terbaik. Kami berharap informasi musik yang saya berikan berharga untuk Anda. Terima kasih banyak

Related Articles

46 Comments

  1. Kowe biyen, ngomong tresno
    Janji rabakal ngeliyo
    Jare pun manteb atimu
    Bakal ngenteni baliku
    Siseh wetan Kartonyono
    Aku pamit bablas lungo
    Pandongamu sing tak jaluk
    Aku… bakal mantuk
    Rino wengi aku, kelebon impenmu
    Tangi-tangi pethuk’an banyanganmu neng pikir iki
    Bungah… ati sing tau nduweni
    Bendino tak rasani
    Saiki aku bali…
    Reff:
    Neng Ngawi aku teko nagih janji
    Kutho iki cen ngangeni
    Sliramu tak anti-anti
    Ning alun-alun Ngawi
    Roso iki iseh podo
    Ora ono sing bedo
    Madep mantep karo kowe
    Nek ra kowe, ora wae
    (Intro)
    Hu.. u.. u…
    Aku ning Ngawi…
    Aku nagih janji…
    Siseh wetan Kartonyono
    Aku pamit bablas lungo
    Pandongamu sing tak jaluk
    Aku… bakal mantuk
    Rino wengi aku, kelebon impenmu
    Tangi-tangi pethuk’an banyanganmu neng pikir iki
    Bungah… ati sing tau nduweni
    Bendino tak rasani
    Saiki aku bali…
    Reff:
    Neng Ngawi aku teko nagih janji
    Kutho iki cen ngangeni
    Sliramu tak anti-anti
    Ning alun-alun Ngawi
    Roso iki iseh podo
    Ora ono sing bedo
    Madep mantep karo kowe
    Nek ra kowe, ora wae
    Neng Ngawi aku teko nagih janji
    Kutho iki cen ngangeni
    Sliramu tak anti-anti
    Ning alun-alun Ngawi
    Roso iki iseh podo
    Ora ono sing bedo
    Madep mantep karo kowe
    Nek ra kowe, ora wae…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button