Chuyển tới nội dung
Home » Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video) | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video) | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video) bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video) paling akurat.

[button color=”primary” size=”small” link=”http://” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]MENONTON SEKARANG[/button]

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video) và các hình ảnh liên quan đến lirik ngawi nagih janji này.

Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video)

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video)

Judul Lagu ‘NGAWI NAGIH JANJI’
Cipt : Denny Caknan X Ndarboy Genk
Artis : Denny Caknan X Ndraboy Genk

Cover : Irwan Adetya

Lirik ‘Ngawi Nagih Janji’ …..

Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu …
Hu uu uu …

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo

Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki

Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
————————————————————————————————————————————————–
▶️Official Musik Video

▶️Orriginal Music Cover

#DennyCaknan #NdarboyGenk #NgawiNagihJanji

✔️ Irwan Adetya

✔️ Denny Caknan

✔️ Ndarboy Genk

DISCLAIMER©️
Video ini dibuat untuk kebutuhan entertainment, dan kami tidak mempunyai hak musik. Jika ada produsen atau label yang memiliki masalah dengan lagu ini, silakan hubungi kami dan kami akan segera menghapusnya.

✔️ Follow Ck Official
Instagram :
Email Business/Copyright : [email protected]
Whatsapp : 082247217341

#CkOfficial

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: https://liriklagu.asia/chord.

Bagaimana Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video) dicari.

#Ngawi #Nagih #Janji #Denny #Caknan #Ndarboy #Genk #Lirik #Video.

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video).

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. We berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

27 bình luận trong “Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Lirik Video) | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia”

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.