Chuyển tới nội dung
Home » Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video) | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video) | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video) bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video) terakhir diperbarui.

[button color=”primary” size=”small” link=”http://” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]MENONTON SEKARANG[/button]

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video) và các hình ảnh liên quan đến lirik lagu ngawi nagih janji này.

Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video)

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video)

Alhamdulilah Telah Rilis :

NGAWI NAGIH JANJI

– Cipt : Denny Caknan X Ndarboy Genk
– Artis : Denny Caknan X Ndarboy Genk

Lirik
Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu …
Hu uu uu …

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo

Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki

Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
__________

ARR :
– BAYU ONYONK

VIDEO :

IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY )

TERIMAKASIH :
– TUHAN YME .
– KELUARGA .
– TEMAN .
– DAN SEMUANYA .

_____________________________________________________________

#DennyCaknan #NdarboyGenk #NgawiNagihJanji

Tetap dukung setiap karya kami ,

kalian sangat luar biasa SAMPAI JUMPA …..

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here:
Optimize your video now:

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: https://liriklagu.asia/chord/.

Bagaimana Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video) dicari.

#Ngawi #Nagih #Janji #Denny #Caknan #Ndarboy #Genk #Official #Music #Video.

Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video).

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. Liriklagu.asia berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

32 bình luận trong “Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video) | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia”

  1. Jatah tipikal merdu tenan suware Mas Ndaru iki, pancen gak salah jebolan Sekolah Music.

    Nek Mas Denny CakNan ki Tipikal e nduwe ciri khas tersendiri, tapi soal mengolah lagu mjd super trending dlm tempo cepat yo jgn di ragukan lg utk Mas Denny. Meski dlu suwara'mu di tolak di mana2 bahkan saat pencarian bakat penyanyi Lokal Ngawi 😁,,
    Tapi kini engkau udh membuktikan ke Mereka yg dulu pernah NoLak Kamu, Bahwa Kamu kini Punya VALUE.
    jos'e mas Denny ke yo iki… 😄

  2. Ayuh Sami Sesarengan Kerepaken
    Mirengaken Tembang – Tembang Jawi Ingkang Bakal Dados Basa Manunggaling Tiyang Jawi Ampun Kesupen Lan Kasep Sinau Basa Krama Inggil Ajeng Dados Tiyang Jawi Sesah Sadulur Tiyang Jawi Pang Ngerinipun Dina,Tanggial,Sasih,Madep,Tindak,Wangsul Lan Taksih Kathah Malih Pantangan Tiyang Jawi,Sampurasun Saking Jawi Kilen.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.