Chuyển tới nội dung
Home » Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema || Lirik Lagu | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema || Lirik Lagu | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema || Lirik Lagu bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema || Lirik Lagu dari penulis.

[button color=”primary” size=”small” link=”http://” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]MENONTON SEKARANG[/button]

Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema || Lirik Lagu và các hình ảnh liên quan đến lirik lagu simpang lima này.

Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema || Lirik Lagu

Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema || Lirik Lagu

Follow Instagram Laras :

Follow Instagram Safira Inema :

Tittle = Simpang Lima Ninggal Janji
Cipt. = Nurbayan
Artist = Safira Inema

Copyright © 2020 Laras Laras
—————————————————————————————-
Lirik Lagu Simpang Lima Ninggal Janji – Safira Inema

Soyo suwe
Soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe

Nanging pancen
Pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan
sesandingan karo kowe

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging, nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangu ning urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jero ning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging, nanging, nanging arum rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangu ning urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jero ning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Simpang Lima

#SimpangLimaNinggalJanji
#SafiraInema
#LirikLagu

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: https://liriklagu.asia/chord.

Bagaimana Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema || Lirik Lagu dicari.

#Simpang #Limo #Ninggal #Janji #Safira #Inema #Lirik #Lagu.

Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema || Lirik Lagu.

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. https://liriklagu.asia berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

4 bình luận trong “Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema || Lirik Lagu | Situs web menawarkan chord terbesar di Indonesia”

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *