Chuyển tới nội dung
Home » Via Vallen feat. Pendhoza – Mending Pedot [OFFICIAL] | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia

Via Vallen feat. Pendhoza – Mending Pedot [OFFICIAL] | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari Via Vallen feat. Pendhoza – Mending Pedot [OFFICIAL] bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

Via Vallen feat. Pendhoza – Mending Pedot [OFFICIAL] terakhir diperbarui.

[button color=”primary” size=”small” link=”http://” icon=”” target=”false” nofollow=”false”]MENONTON SEKARANG[/button]

Via Vallen feat. Pendhoza – Mending Pedot [OFFICIAL] và các hình ảnh liên quan đến lirik lagu mending pedot ndx này.

Via Vallen feat. Pendhoza - Mending Pedot [OFFICIAL]

Via Vallen feat. Pendhoza – Mending Pedot [OFFICIAL]

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: https://liriklagu.asia/chord.

Bagaimana Via Vallen feat. Pendhoza – Mending Pedot [OFFICIAL] dicari.

#Vallen #feat #Pendhoza #Mending #Pedot #OFFICIAL.

Via Vallen feat. Pendhoza – Mending Pedot [OFFICIAL].

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. Liriklagu.asia berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

24 bình luận trong “Via Vallen feat. Pendhoza – Mending Pedot [OFFICIAL] | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia”

  1. Lirik :

    Janji, janji, janji, marang awakku
    Nyatane mung palsu, palsu, seko lambemu
    Sak jane aku ngerti
    Koe kui mung ngapusi
    Nanging opo awak iki
    Iseh tresno setengah mati

    Aduh puyeng sirah iki (Sirah iki)
    Mubeng ra karuan mikirke koe cah bagus
    Seng nggawe pikiran
    Ning ngopo kok koyo ngen

    Mbendino tok sepelekke
    Opo ora mikir koe ki sek tak tresnani
    Opo uwis lali kowe ki sek tak enteni
    Nanging kabeh janji kuwi
    Wis ora terbukti
    Mung nglarani ati
    Pasrah karo sang Illahi

    Uwes cukup, cukup, cukup, anggonmu le sandiworo
    Yen pancen ra tresno, tresno
    Luwih becik kowe lungo
    Raiso tepo sliro nggawe atiku nelongso
    Mending pedot wae
    Golek tresno seng liyane

    Aku t'rimo pedot senajan rasane abot
    Wes bacot kuciwo amung gawe aku loro
    Ati wes ra biso neruske dalane c'rito
    Marang kowe cah bagus mergo janji palsumu

    Wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
    Senajan roso tresno iseh ono mring sliramu
    Saiki koe lungo seko adohing mripatku
    Aku kudu kuat senajan pisahan ro awakmu

    Ibarat tibo tasih ketiban ondo
    Wes loro tambah di sio-sio
    Opo kowe kui wes ora mikir
    Timbang ngrasakke tresnamu aku trimo sumingkir

    Janji, janji, janji, janji, marang awakku
    Nyatane mung palsu, palsu, seko lambemu
    Sak jane aku ngerti koe kui mung ngapusi
    Nanging opo awak iki
    Iseh tresno setengah mati

    Uwes cukup, cukup, cukup, anggonmu le sandiworo
    Yen pancen ra tresno, tresno
    Luwih becik kowe lungo
    Raiso tepo sliro nggawe atiku nelongso
    Mending pedot wae
    Golek tresno seng liyane

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.