Chord

Vita KDI – Nagih Janji (Official Music Video) | The place menawarkan chord terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari Vita KDI – Nagih Janji (Official Music Video) bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

Vita KDI – Nagih Janji (Official Music Video) dari penulis.

MENONTON SEKARANG

Vita KDI – Nagih Janji (Official Music Video) và các hình ảnh liên quan đến nagih janji lirik này.

Vita KDI - Nagih Janji (Official Music Video)
Vita KDI – Nagih Janji (Official Music Video)

Judul : Nagih Janji
Singer : Vita KDI
Songwriter : Agus Bedjo
Album : Tresna Kutha Bayu I
Produksi. : JAVA Production
Email : javamusicpro@gmail.com
Youtube :

OFFICIAL MUSIC CHANNEL
JAVA Music (JAVA Production)
===============================
TERIMA KASIH TELAH MENGIKUTI CHANNEL KAMI.
JUGA JANGAN LUPA SUBSCRIBE/BERLANGGANAN, LIKE COMENT AND SHARE AGAR SELALU BISA MENDAPATKAN UPDATE VIDEO-VIDEO TERBARU DARI JAVA Music.
===============================

Nagih Janji

Kelingan rikolo urip bebarengan
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
Senajan sedino mung mangan sepisan
Ati seneng anggone urip bebrayan

Nanging saiki uripmu uwes mulyo
Banjur lali rikolo jaman semono
Mangan enak turu penak kerjo menak
Njur lali marang aku sreng rumat anak

Tego tenan sliramu marang awakku
Mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
Saiki tak kakiting dadi janjimu
Lali aku ojo lali anakmu

Anakmu saiki wes gede gede
Pengen nyuwun pirso sopo toh bapake
Udan tangis atiku tambah nelongso
Ning atiku yo soyo mbok sio sio

Jawaban:

Yo pancen wes suwe anggonku lungo
Nggonku urip adu nasib ono kutho
Aku ninggal anak bojo lan wong tuwo
Urip neng deso tansah keloro loro

Pancen saiki uripku wes mukti
Nanging ojo mbok anggep aku wes lali
Jroning ati mung tansah ono sliramu
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Pancen wes dadi sumpah jroning atiku
Yen durung biso keturutan karepku
Aku ra bakal lali mreng wekasanmu
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku

Yen anakmu takon sopo bapake
Kuwi kabeh ngono wes ono benere
Kandanono aku seh nyambut gawe
Nggo mulyake anakmu klawan kowe

Link Lagu
Nagih Janji 2 :

Nagih Janji 3 :

#JAVAMusic #VitaKDI

===============================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here:
Optimize your video now:

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: Liriklagu.asia/chord.

Bagaimana Vita KDI – Nagih Janji (Official Music Video) dicari.

#Vita #KDI #Nagih #Janji #Official #Music #Video.

Vita KDI – Nagih Janji (Official Music Video).

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. Liriklagu berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

Unjani Laksita

Halo, nama saya Unjani Laksita. Saya seorang pencinta musik, jadi saya membuat website ini untuk memberikan informasi tentang musik kepada semua orang. Informasi musik meliputi: lirik, akord lagu, dan banyak trek baru terbaik. Kami berharap informasi musik yang saya berikan berharga untuk Anda. Terima kasih banyak

Related Articles

22 Comments

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button