Lirik

Woro Widowati Full Album Cover | Kumpulan Top Populer Lagu Woro Widowati | Menepi | Ambyar | Situs web menawarkan lirik terbesar di Indonesia

Apakah Anda mencari Woro Widowati Full Album Cover | Kumpulan Top Populer Lagu Woro Widowati | Menepi | Ambyar bukan? Jika demikian, silakan lihat sekarang.

Woro Widowati Full Album Cover | Kumpulan Top Populer Lagu Woro Widowati | Menepi | Ambyar paling akurat.

MENONTON SEKARANG

Woro Widowati Full Album Cover | Kumpulan Top Populer Lagu Woro Widowati | Menepi | Ambyar và các hình ảnh liên quan đến kunci gitar menepi này.

Woro Widowati Full Album Cover | Kumpulan Top Populer Lagu Woro Widowati | Menepi | Ambyar
Woro Widowati Full Album Cover | Kumpulan Top Populer Lagu Woro Widowati | Menepi | Ambyar

FULL ALBUM COVER WORO WIDOWATI
Deretan TOP POPULER Lagu Woro Widowati 2020

Daftar Lagu :

1. Menepi
2. Dalan Liyane
3. Perlahan
4. Tak Ikhlasno
5. Gede Roso
6. Baik-Baik Saja
7. Sampek Tuwek
8. Dinggo Bukti
9. Tanpo Tresnamu
10. Wong Sepele
11. Tatu
12. Sepine Wengi
13. Balungan Kere
14. Balik Kanan Wae
15. Demi Kowe
16. Loro Ati

Terima Kasih Atas Dukungan Teman-Teman, Jangan Lupa Selalu Like, Share, Comment, dan Subscribe :)

Let’s Play Your Music!

**Lagu Sepenuhnya Hak Cipta Pemiliknya Seperti Penulis, Artis, dan Label yang Bersangkutan.

Anda dapat melihat lebih banyak lagu chord di sini: Lihat lebih banyak lagu di sini.

Bagaimana Woro Widowati Full Album Cover | Kumpulan Top Populer Lagu Woro Widowati | Menepi | Ambyar dicari.

#Woro #Widowati #Full #Album #Cover #Kumpulan #Top #Populer #Lagu #Woro #Widowati #Menepi #Ambyar.

Woro Widowati Full Album Cover | Kumpulan Top Populer Lagu Woro Widowati | Menepi | Ambyar.

Semoga Anda mendapatkan lagu yang bagus. Liriklagu.asia berharap informasi tentang lagu-lagu yang kami sediakan lebih bernilai.

Unjani Laksita

Halo, nama saya Unjani Laksita. Saya seorang pencinta musik, jadi saya membuat website ini untuk memberikan informasi tentang musik kepada semua orang. Informasi musik meliputi: lirik, akord lagu, dan banyak trek baru terbaik. Kami berharap informasi musik yang saya berikan berharga untuk Anda. Terima kasih banyak

Related Articles

25 Comments

  1. 11) TATU

    Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
    Nanging neng ati tansah kelingan
    Manise janji – janjimu kuwi
    Nglarani ati

    Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
    Tatu sing ono ndodo
    Perih rasane yen eling kowe

    Angel tambane

    Opo aku salah yen aku crito
    Opo anane

    Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
    Piye tenane

    Opo aku salah yen aku kondho

    Opo anane
    Ceritane tresno naliko biyen
    Aku lan kowe

    Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
    Tatu sing ono ndodo
    Perih rasane…

    12) SEPINE WENGI

    Cobo sawangen langit wengi iki
    Kemerlip lintang nambahi kangene ati
    Opo ra kelingan naliko pacaran?
    Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

    Nanging saiki kowe ono ngendi?
    Tekomu tanpo semayan, lungamu tanpo pamitan
    Ning kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
    Mugo awakmu ning kono biso bahagio
    Aku ra bakal dolanan sing jenenge tresno iki
    Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

    Loro ati

    Mbok blenjani

    Loro ati

    13) BALUNGAN KERE

    Biyen aku tau kelangan
    Nganti saiki isih kelingan
    Kowe seng tak anti-anti
    Bebrayan tekaning pati
    Jebule mblenjani janji

    Kabeh iki mergo kahanan
    Ben iso nyukupi kebutuhan
    Aku kerjo esuk sore
    Nanging kowe sambat wae
    Jaremu balungan kere

    Opo pancen wes nasibku
    Kudu pisahan karo sliramu
    Jaremu arep nompo opo anane
    Nanging nyatane
    Tresnaku mbok sepelekke

    Kudune kowe ngerteni
    Kabeh mung titipane Gusti
    Senajan atiku wes bubrah
    Kandeli nggoning ibadah
    Gusti sing paringi berkah

    Senajan balungan kere
    Ora kendo nyambut gawe
    Senajan dalan ra alus
    Sing penting wani terus

    14)BALIK KANAN WAE

    Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
    Ati iki langsung iso tresno rasane
    Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
    Naliko nyawang esem lan guyumu

    Sampai tiba waktu yang 'ku nanti
    'Tak ungkapke roso ning njero ati iki
    Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

    Aku tresno karo kowe
    Nanging aku iso opo
    Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
    Aku kudu iso nerimo
    Snadyan ati loro rasane
    Mungkin kabeh iki wes dalane

    Sepurane aku wes tresno sliramu
    Snadyan aku iki dudu pilihanmu
    Mending 'tak ikhlasno
    Daripada cidro
    Mugo kowe bahagia karo wong liyo

    15) DEMI KOWE

    'Dik aku bali, arep nepati janji
    'Tak jaluk kowe 'ra ngapusi
    Lungaku wingi amung golek rejeki
    'Tak bukteke kowe ojo mbedo ati
    Wes seprene suwene, aku lunga ninggal kowe
    Adoh paran yo mung dinggo kowe

    Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
    Demi kowe ben supaya tetep mulya
    Tresnaku 'ra bakal ilang senajan adoh paranku
    Setiaku karo kowe tekan matiku

    Aku lunga 'ra ngilang, nanging mergo kahanan
    Aku ora ngapusi, bakal 'tak perjuangkan
    Mikir masa depan, karo golek modal
    Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

    Mugo Gusti ngijabahi, aku kowe dadi siji
    Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
    Aku ning sandingmu, ngancani uripmu
    Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

    Wes seprene suwene, aku lunga ninggal kowe
    Adoh paran yo mung dinggo kowe

    Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo…

  2. 6) BAIK BAIK SAJA

    Timbang kowe ora iso ngerti kahanane
    Mending akdewe bubar wae
    Soyo suwe aku berjuang dinggo bertahan
    Terimo ngalah, aku nyerah kudu pasrah

    Nangis, aku nangis, batinku koyo diiris
    Cukup semene wae aku ngaboti kowe

    Terimo mundur timbang lara ati
    Atiku wes ajur, kowe ra peduli
    Terimo ngalah, aku wes ra betah
    Lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja

    Mencintaimu memang tak harus memiliki
    Tak mungkin berharap kau kembali
    Setyo janji sing mbok blenjani aku rapopo
    Aku sadar aku sopo, iso opo

    7) SAMPEK TUEK

    Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
    Nyanding sliramu, sayang sliramu
    Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
    Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

    Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
    Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
    Mbesok miliho dino kowe tak lamar
    Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

    Sampek tuwek we ra bakal tak culno
    Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
    Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
    Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

    8) DINGGO BUKTI

    Umpomo kowe ngerti
    Roso atiku iki
    Senadyan urip sesandingan
    Nanging ati ora k'rasan

    Wes tak cobo tak lakoni
    Wes tak cobo tak ngerteni
    Nanging ati ora iso kuat
    Nyonggo loro mergo omonganmu
    Sing nglarani ati

    Kowe ora tau ngrumangsani
    Sing tak lakoni yo mung dinggo, dinggo bukti
    Aku nerimo kowe opo wae kahanane
    Sewu siji masalahe

    Kowe ora tau iso ngumumi
    Bakal tak dongakke tekan kapan wae mugo gusti
    Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
    Mugo nyaman karo liyane

    Urip iki mung sepisan
    Ojo nganti ngrusak seduluran
    Senadyan wis ra sesandingan

    Ati iki tetep sayang
    Nanging tresno ra kudu duweni
    Yen kui dalane
    (Kudu tak lakoni)

    9) Tanpo Tresnamu

    biyen seneng bareng karo kowe
    biyen susah tetep karo kowe
    saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
    ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

    opo kudu pasrah kahanane
    kudu nrimo karo putusane
    sak tenane ati iki ora lilo
    yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

    segampang kuwi caramu
    ngapusi roso atimu
    saiki aku dewe neng kene
    ming sepi tanpo tresnamu

    10) WONG SEPELE

    Jujur sedih uripku koyo mengkene
    Sugih, waras durung tau tak rasakke
    Urip dewe, tresno ra ono sing gape
    Kudu sabar mung dianggep wong sepele

    Mlaku we kadang kesandung
    Ora ono sing nulung
    Tangise ning ati ra iso tak bendung

    Duh abote kahanane uripku
    Kudu nandang lara
    Dipandang sesiseh mata
    Yen takdire kudu dikuat-kuatke
    Aku mung wong sepele kudu kuat atine

    Kadang pingin ngeluh naliko kentekan eluh
    Kodrate manungso kui pancen bedo-bedo
    Dedel duwel ati nampa kasunyatan iki
    Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki

  3. 1) Lirik MENEPI

    Kau yang pernah singgah disini
    Dan cerita yang dulu kau ingatkan kembali
    Tak mampu aku tuk mengenang lagi
    Biarlah kenangan kita pupus di hati

    Tak ada waktu kembali
    Untuk mengulang lagi
    Mengenang dirimu diawal dulu
    Ku tahu dirimu dulu
    Hanya meluangkan waktu
    Sekedar melepas kisah sedihmu

    Mencintai dalam sepi
    Dan rasa sabar mana lagi
    Yang harus kupendam dalam
    Mengagumi dirimu

    Melihatmu genggam tangannya
    Nyaman didalam pelukannya
    Yang mampu membuatku
    Tersadar dan sedikit menepi

    2) LIRIK DALAN LIYANE

    Sopo sing kuat nandhang kahanan
    Sopo seng ora kroso kelangan
    Ditinggal pas sayang sayange
    Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
    Sopo sing kuat ditinggal lungo
    Sopo sing atine ora loro
    Kenangan sing wis tak lakoni
    Tak simpen ning njero ati
    Dewe wes ra dadi siji
    Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
    Pesenku mung siji, sing ngati-ati
    Isoku mung mendem esuk tekan sonten
    Mergo sadar diri…

    3) LIRIK PERLAHAN

    Memang salahku
    Terlalu dingin denganmu
    Terlalu mendiamkan mu

    Kau yang selalu
    Memperhatikanku
    Dan sebenarnya aku juga begitu

    Maafkan ku
    Yang selalu membuat mu
    Terlalu lama menunggu
    Hingga akhirnya kau pergi tinggalkan aku

    Perlahan engkau pun menjauh dari diriku
    Melupakan semua yang telah terjadi
    Jika harus meninggalkan diriku untuknya
    Tak rela kau dengannya

    4) LIRIK TAK IKHLASNO

    Sepine wengi iki ngeridu ati
    Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
    Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
    Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

    Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
    Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

    Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
    Tapi loro ati iki amergo dikhianati
    Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
    Mung dungoku mugo langgeng saklawase

    5)LIRIK GEDE ROSO

    Kudu piye maneh anggonku mbuktikke?
    Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
    Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye
    Pengenku mung siji nyenengke atimu

    Opo kurang percoyo? Opo kurang bukti?
    Kabeh wis tak lakoni, kudune kowe ngerteni

    Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
    Yo mung ono kowe ning atiku
    Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio
    Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button